Beneteau S. Trawler 47 / Ocean dreamer

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 22 312 999

booking@ncp-charter.com

O brodu
Beneteau Swift Trawler 47 savršena je jahta za plovidbu s obitelji. Dizajniran je za čistu udobnost i dodatnu prostranost na brodu. Ima 3 kabine, glavnu kabinu s bračnim krevetom i kupaonicu s odvojenim tušem.

Jedna kabina je s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena kreveta koja se mogu spojiti u jedan! Drugu kupaonicu dijelite s odvojenim tušem.

Salon je velik, prostran, s puno dnevnog svjetla i potpuno opremljenom kuhinjom. Jahta je opremljena grijanjem, klima uređajem, generatorom i upravljačkom palicom za jednostavno rukovanje!Model: Beneteau S. Trawler 47

Tip: Motoryacht

Godina: 2019.
Oprema
Unutarnja oprema:

Posteljina, Ručnici, Topla vodaSigurnosna oprema:

Aparat za gašenje (2), Kaljužna pumpa, Pirotehnička oprema, Sigurnosni pojasevi, Splav za spašavanjeNavigacijska oprema:

Autopilot, Brzinomjer, Dubinomjer, GPS ploter, Joystick control, Kompas, Krmeni propeler, Pomorske karte, Pramčani propeler, VHF radiostanicaElektrična oprema:

Generator, Grijanje, Klimatizacija, Punjač baterija, Radio/CD player, TV/DVDDodatna oprema:

WiFiPalubna oprema:

Bimini top, Električno sidreno vitlo, Gumenjak sa vanbrodskim motorom, Jastuci u kokpitu, Stepenice za kupanje, Stol u kokpitu, Tuš u kokpitu (topla voda)Watertoys:

Jet ski – optionalKuhinjska oprema:

Električni hladnjak (2), Ledenica, Mikrovalna pećnica, Plinski štednjak, Posuđe, Sudoper sa dva korita

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Mandalina Marina Šibenik

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Najam/tjedan: 9900€ - 12700€

Broj osoba: 6+2

Jamčevina: 5000€

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti