Fishing tour

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 91 546 1965

r.o.nefali@outlook.com

RIBOLOV I DOMAĆA HRANA NA TRADICIONALAN NAČIN
Započinjemo jutro na isti način kao moji roditelji, baka i djed. Jedna suha smokva i domaća rakija od ljekovitog bilja. To je lijek za dušu i tijelo. Zatim slijedi krstarenje do ribolovne pozicije koje traje od pola sata do sat vremena, ovisno o tome gdje se nalazi zabačena mreža ili parangal. Nakon što se mreža podigne, očisti i baci natrag u more, plovimo prema obližnjem plićaku. Dok vi plivate i uživate u blagodatima jednog od naših dragulja Jadrana, ja ću vam pripremiti marendu. Tipični dalmatinski brunch sastoji se od sira, malo marinade i naravno slanih srdela. Nakon što smo se tamo dobro proveli, vraćamo se kući. Kada zavežemo brod, idemo mojoj kući gdje ćemo pripremiti tipičnu dalmatinsku hranu. Izbor specijaliteta je širok i sigurno vas neće razočarati. Dok se sve kuha, uživat ćemo u razgovoru uz fino domaće vino.
NOĆNO RONJENJE
Nalazimo se ispred broda gdje ćete dobiti svoja ronilačka odijela, maske i peraje. Kada dođemo do odredišta za ronjenje, možete uključiti svoje podvodne mobitele i kamere. Nakon oblačenja u vaše odijelo, upoznat ćemo se s podvodnim svjetiljkama i signalizacijom. Tada smo spremni za ronjenje u potpuno novi svijet. Jednostavno neopisivo. Ronjenje traje od jednog do dva sata, ovisno o vašim željama.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Ražanac

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

60€ za 4 sata, 100€ za 8 sati

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti