Split – Dubrovnik

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 95 525 2710

barba@gulet.me

1. Ruta
Subota: Ukrcaj u Splitu, 17: 00h. Plovimo do otoka Brača do sela Bobovišća smještenog na zapadnoj strani otoka. Večera dobrodošlice na sidrištu u mirnoj uvali.

Nedjelja: Rano jutro plovimo do uvale Blaca na južnoj strani otoka. Usidrili smo se u izoliranoj uvali Blaca, gdje su redovnici smjestili svoj skriveni pustinjak duboko u kanjonu poput doline, sagrađene na litici. Tamo možete pješačiti, zahtjevno je uzbrdo koje traje oko 45 minuta. Nakon ručka, na brodu, plovimo do Hvara, gdje prespavamo. Možete večerati u jednom od brojnih hvarskih restorana.

Ponedjeljak: Na Hvaru možete posjetiti tvrđavu u Hvaru, ili posjetiti vilu Meneghello u Palmižani na otoku, blizu Hvara (“Pakleni otoci”). U poslijepodnevnim satima plovimo prema otoku Korčuli prema Veloj Luci. Tu ostajemo preko noći.

Utorak: V. Luka na Korčuli. Nakon ručka na brodu plovimo do otoka Lastovo. Noćenje.

Srijeda: Lastovo je prirodni park, vrlo je lijep i nerazvijen, idealan za opuštanje i rekreaciju. Možete posjetiti staro selo Lastovo. Nakon ručka na brodu plovimo do otoka Mljeta, gdje prespavamo.

Četvrtak: Mljet je Nacionalni park, na otoku je jezero, na otoku je stari samostan na otoku, jezero možete posjetiti iznajmljivanjem bicikla ili minibusom, a po cijeni ulaza u Nacionalni park imate vožnju brodom u samostan

Petak: Elafitski otoci, prekrasni mali otok Lopud

Subota: Iskrcavanje u Dubrovniku
2. Ruta
Subota: Ukrcaj u Splitu, plovimo do Bobovišća na otoku Braču.

Nedjelja: Plovimo prema otoku Visu. Vis je nedovoljno razvijen. Vis ima prekrasna prirodna i arhitektonska nalazišta. Možete posjetiti otok Biševo sa poznatom Modrom špiljom. Noćenje.

Ponedjeljak: Otok Hvar

Utorak: Poluotok Pelješac, selo Lovište.

Srijeda: Otok Korčula, stari grad Korčula. Korčula je poznata kao mali Dubrovnik. To je vrlo šarmantan, utvrđen, stari grad. Možemo se usidriti u blizini Korčule na otoku Badiji. Korčula je okružena prekrasnim malim otocima. Na Badiji je stari samostan. U Korčuli možete razgledati, postoji mnogo finih, šarmantnih restorana itd.

Četvrtak: Otok Mljet

Petak: Elafiti: Prekrasan izolirani otok Šipan ili Lopud.

Subota: Dubrovnik

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Split

Vrijeme polaska

Check in: Subota 17:00
Check out: Nedjelja 09:00

Cijena

Polupansion: 560€

Puni pansion: 780€

Cijena broda po tjednu: 16900€ - 19000€

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti