Izleti brodom

Gulet Trebenna

Opis

Otkrijte čaroliju jedinstvenog izleta guletom - tradicionalnim brodom za najbolje avanture na moru!

Privatna tura ovim predivnim guletom pruža vam iznimno bogatstvo dodatnih mogućnosti, prilagođenih isključivo vašim željama.

Spremni smo udovoljiti svakom vašem zahtjevu, vodeći vas u prekrasna mjesta koja sami odaberete. Bez obzira radi li se o slikovitim obalnim gradovima, skrivenim plažama ili otocima, mi smo tu da ostvarimo vaše snove o idealnom odmoru.

Uz to, naša ponuda uključuje i razne brodske dodatke koji će vam pružiti nevjerojatne doživljaje na vodi. Upotrijebite naš gumenjak sa skijama ili donutom za uzbuđujuću vožnju i osjetite brzinu i slobodu na valovima. Možete se upustiti u razne vodene sportove poput kajaka i paddleboardinga, pružajući vam dodatnu dozu zabave i aktivnosti tijekom izleta.

Što se tiče hrane i pića, naša posada stoji vam na raspolaganju kako bi vam pripremila ukusne obroke i napitke po vašem izboru. Bilo da ste ljubitelj tradicionalne lokalne kuhinje ili želite isprobati internacionalne specijalitete, naše osoblje će se pobrinuti da vaša gastronomska iskustva budu nezaboravna.

Zakoračite u svijet luksuza i slobode našeg guleta. Sve što trebate je prepustiti se avanturi i mi ćemo se pobrinuti da svaki trenutak bude poseban. Izlet guletom pruža vam mogućnost da stvorite uspomene koje će vam trajati cijeli život.

Lokacija i vrijeme polaska

Omiš (Ravnice) - 9:00

Trajanje:

11 sati

Uključeno u cijenu:

Jedan obrok i piće

Cijena od:

150,00 € po osobi
  • Širina: 6.00 m
  • Gaz: 2.70 m
  • Glavno jedro: Nema
  • Genova: Nema
  • Rezervoar za vodu: 2000.00 l
  • Rezervoar za gorivo: 3000.00 l
  • Motor: 206 kw Caterpillar 3306B

Dodatne informacije:

Zabava:
CD player, Wi-Fi, IPTV, DVD player, PS4

Paluba:
Tuš na palubi, Jacuzzi na palubi, Ležaljke za sunčanje, Kreveti na sunčalištu

Kuhinja:
Aparat za led, Aparat za kavu

Sportska oprema:
Ringo (dodatno: gorivo), Wakeboard (dodatno: gorivo), Kajaci, Oprema za ronjenje, Jet ski (dodatno: gorivo), Ribarska oprema, Donut, Pomoćni čamac s vanbrodskim motorom, Podvodni skuter

Sigurnosna oprema:
Salve odjeće, Splav za spašavanje, Signalne baklje, rakete, dim

Smještaj:
VIP kabina (1), Klima uređaj, Kabina s bračnim krevetom (2), Master kabina (1), Posteljina, ručnici

Posada:
Članovi (4)

Provjerite dostupnost i cijene

Gulet Trebenna