Jeanneau Sun Odyssey 45

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 99 244 2223

marinis.rijeka@gmail.com

O izletu
Pridružite nam se na našoj dnevnoj ruti prema uvali Beli na Cresu gdje ćemo napraviti prvu stanku za kupanje. Nakon osvježavajućeg kupanja uputit ćemo se u Njivice na Krku gdje možete ručati u restoranu. Zatim ćemo se uputiti na još jedno kupanje u predivnoj uvali u blizini Njivica nakon čega je predviđen povratak u Rijeku.Ako su u pitanju višednevni izleti, tada sa zadovoljstvom dogovaramo rutu s vama – ovisno o koliko je dana riječ.
Opis rute
Jeanneau Sun Odyssey 45 – My Lady sastoji se od 4 kabine koje se po potrebi mogu prilagoditi što znači da brod može biti s dvije, tri ili četiri kabine. Registriran je za 10 osoba. Ima dva toaleta s dva unutarnja i jednim vanjskim tušem. Za višednevne izlete brod je opremljen komplet posteljinom i ručnicima. Od opreme, pored kuhinjskih elemenata i posuđa, ima dva frižidera, ledomat, aparat za kavu, inverter 12V na 220V. Svaka kabina, salon i toalet ima utičnice na 220V i 12V, TV, radio s ozvučenjem unutra i vani, grijanje na webasto, grijanje i hlađenje s brodskom klimom, internet, printer, gumenjak s vanbrodskim motorom, rol jedra, zaštitnu mrežu za djecu te svu ostalu propisanu opremu.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Rijeka

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Dnevni najam: 500€ - 600€

Skiper: Uključen u cijenu

Turistička taksa: 1.5€ po osobi noć

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti