Krstarenje

Krstarenje guletom TURA 2

Opis

Pridružite nam se na ovom nezaboravnom jedrenju i istražite ljepotu jadranske obale i otoka!

U subotu se ukrcavamo u Splitu u 17:00 sati i dobrodošli ste na brodu. Noćit ćemo u Supetru na otoku Braču. U nedjelju uživamo u doručku u Supetru, a zatim plovimo prema otoku Visu. Sidrimo u skrovitoj i prekrasnoj uvali Stončica na otoku Visu gdje možemo uživati u kupanju, opuštanju i vodenim sportovima. Ručat ćemo u Stončici. Nakon ručka, plovimo prema gradu Visu. Večeramo u Visu, a možete istražiti grad, razgledati znamenitosti i uživati u noćnom životu. Noćimo u Visu.

Ponedjeljak započinjemo doručkom u Visu. Nakon doručka plovimo prema Veloj Luci. Možete uživati u kupanju, opuštanju, rekreaciji i vodenim sportovima na otoku Proizdu koji se smatra jednom od najljepših plaža na Jadranu. Nakon ručka, upućujemo se prema Veloj Luci, živom mjestu i središtu otoka. Večeramo u Veloj Luci i tamo ćemo provesti noć.

Utorak započinjemo doručkom u Veloj Luci. Plovimo prema gradu Korčuli, prekrasnom mjestu s starim utvrđenim gradom na otoku. Uživamo u kupanju i opuštanju na pješčanoj plaži Lumbardi. Nakon ručka, plovimo prema Korčuli. Večeramo u Korčuli, razgledavamo grad i uživamo u bogatom noćnom životu. Noćimo u Korčuli.

Srijeda započinjemo doručkom u Korčuli i plovimo prema Šćedru, gdje sidrimo za kupanje, vodene sportove, opuštanje i ručak. Nakon ručka, plovimo prema gradu Hvaru. Sidrimo u prekrasnoj uvali Stipanska na Paklenim otocima, gdje provodimo noć. U Hvaru se možemo zabavljati i večerati.

Četvrtak započinjemo doručkom u Hvaru i plovimo prema Milni. Uživamo u kupanju, rekreaciji i opuštanju na otoku Šolti. Nakon kupanja, plovimo prema Milni, gdje provodimo noć.

Petak započinjemo doručkom i ručkom u Milni. Kasno poslijepodne plovimo prema Splitu.

U subotu ujutro doručkujemo i iskrcavamo se u Splitu u 9:00 sati.

Lokacija i vrijeme polaska

Split - 17:00

Trajanje:

7 dana

Uključeno u cijenu:

Smeštaj na brodu, dozvole, osiguranje za sve goste (tokom boravka na brodu), posada, svu opremu na brodu (osim jet skija, skija, donuta), Wi-Fi, čamac s vanbrodskim motorom, posteljina i peškiri, gorivo za glavni motor, 4 sata navigacije dnevno, dobrodošlica večera, boravišne takse, benzin za čamac, benzin za 8 sati korištenja generatora za klima uređaj

Nije uključeno u cijenu:

Hrana, piće, transferi do ili sa jahte/hotela/aerodroma, izleti na kopnu, aktivnosti (ronjenje, ribolov velikih riba, rafting, vožnja jet-skija), vođene ture, ulaznice u nacionalne parkove, napojnice za posadu, više od 4 sata navigacije dnevno (svaki dodatni sat navigacije 70 eura), troškovi vezova u lukama i sidrištima, troškovi privatne marine, provjera ulaska i izlaska - izvan polazne luke. Dodatno korištenje gumenjaka.

Cijena od:

18.900,00 € po tjednu

Dodatne informacije:

OBAVEZNI DODATNI TROŠKOVI:

SVEUKUPNO POLUPANSION 650 EUR po osobi za 1 tjedan.

Polupansion uključuje:

  • doručak i ručak
  • večeru dobrodošlice

Hrvatska visokokvalitetna vina, piva, žestoka pića, bezalkoholna pića, prirodna i mineralna voda, kava, čaj, sokovi. Strane marke alkoholnih pića (votka smirnoff, viski johnnie walker red label, rum bacardi…) (U ovom opciji hrane i pića nije dopušteno donositi hranu na brod.) (Dodatno naručena vina ili posebno naručena strana alkoholna pića poput votke, viskija, vina, džina, šampanjca itd. dodatni su trošak.)

*** Troškovi vezova u lukama i sidrištima plaćaju se na licu mjesta u svakoj luci (gotovinom).

OSTALI TROŠKOVI:

Dodatna večera – 50 eura po osobi. Maksimalno 2 dodatne večere tjedno.

Skijanje, donut, jet-ski – 100 EUR po satu.

Naknada za premještaj broda – 1200 eura. (Provjerite dolazak ili odlazak izvan polazne luke.)

Provjerite dostupnost i cijene

Krstarenje guletom TURA 2