Luna Excursion

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 98 167 4848

donadickolinda@gmail.com

O izletu
Polazak iz Novigrada (dalmatinskog) u 10 sati ujutro. Plovimo Novigradskim morem prema kanjonu rijeke Zrmanje. Zatim slijedi plovidba kroz kanjon a po povratku imamo stanku za kupanje na ušću rijeke Zrmanje. Nastavljamo vožnju do mjesta Ribnica gdje je u restoranu sa prelijepim panoramskim pogledom na more dogovoren ručak. Poslije ručka plovimo ispod dva Maslenička mosta prema Velebitskom kanalu gdje slijedi još jedna stanka za kupanje. S broda možete plivati do prelijepe divlje plaže i uživati u blagodatima čistog mora. Nakon kupanja vraćamo se prema Novigradu, gdje stižemo oko 17 sati. U cijenu uračunato: ručak u restoranu (meso ili riba sa roštilja ili pizza, salata, te piće (vino i sok).
Nezaboravna avantura!
Zaplovite s nama u nezaboravnu avanturu kroz veličanstveni, iznad 100 m visok kanjon rijeke Zrmanje, koji će vas impresionirati svojom jedinstvenom ljepotom.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Novigrad

Vrijeme polaska

10:00

Cijena

350 HRK

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti