M/B **LORENA**

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 98 1614 629

josko.lalica@gmail.com

Šibenski arhipelag
Poludnevni izlet sastoji se od obilaska dva ili tri otoka u Šibenskom arhipelagu, a to su Zlarin, Prvić i Tijat. Izlet traje 4 ili 5 sati ovisno o vašim željama. Po dogovoru određujemo različite rute koje obuhvaćaju otoke i uvale za kupanje. Polazak je iz Šibenika, Brodarice ili Jadrtovca. Tijekom izleta možete se osvježiti s nekim od hladnih ili toplih pića i užinom što je, naravno, uključeno u cijenu (izbor hrane i pića po dogovoru). Kućni ljubimci su dobrodošli.
Nacionalni park Kornati
Izlet se sastoji se od obilaska Nacionalnog Parka Kornati i u potpunosti je prilagođen vašim željama, a sigurni smo da će vam ovaj Jadranski biser ostati u sjećanju. Krstarenje do Nacionalnog Parka Kornati započinje u 8:00 iz Šibenika, Brodarice ili Jadrtovca, a može iz nekog drugog mjesta po dogovoru. Prilikom dolaska zaustavljamo se u neke od najljepših uvala na otočju kako bi se okupali i uživali u kristalno čistom moru. Krstarenje nastavljamo prema otocima Mana, Klobučar, Piškera i otoku Levrnaka na kojem se zadržavamo. Tu se možete osvježiti u istoimenom restoranu i prošetati do vrha vidikovca odakle se proteže prekrasan pogled na cijeli arhipelag. Zatim nastavljamo prema pješčanoj uvali Lojana gdje se sidrimo kako bi se mogli okupati, opustiti i uživati u ovoj prekrasnoj uvali. Nakon krstarenja kroz NP Kornati, Jadranskog bisera s 89 otoka, otočića i hridi, započinjemo povratak koji se očekuje u 19:30h. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Hrana i piće su uračunati u cijenu.

*Mogućnost transfera na sve otoke Šibenskog arhipelaga

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Šibenik, Brodarica ili Jadrtovac

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Šibenski arhipelag
350 kn
Djeca 0-6 godina besplatno

Nacionalni park Kornati
500 kn
Djeca 0-6 godina besplatno

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti