Mala Kate

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 91 52 11 583

hani.catipovic@gmail.com

O izletu
Pridružite nam se na sedmodnevnom putovanju s predivnim drvenim brodom Mala Kate i istražite nekoliko dragulja Jadrana. Brod je idealan za mlade ili obitelj kao i za grupe koje imaju posebne interese (primjerice biciklisti). Tijekom krstarenja možete uhvatiti boju i opustiti se uz osvježavajući koktel na našem sunčalištu. Kroz cijelo putovanje imat ćete dovoljno slobodnog vremena za plivanje, ronjenje, sunčanje i kupanje. I ono najbitnije – danju uživajte u kupanju i sunčanju, a noć je stvorena za dinamičan život poznatih hrvatskih destinacija (party brod).Na brodu je ukupno 12 putničkih kabina, od kojih je 10 ispod palube, a dvije kabine su na gornjoj palubi broda. Tu su dvokrevetne kabine (kreveti na kat), umivaonik i ogledalo u svakoj kabini.
Opis rute
Za rutu smo uvijek otvoreni za vaše ideje i prijedloge, a ako niste sigurni gdje želite otploviti, predlažemo sedmodnevno krstarenje Jadranom:Split-Omiš-Makarska-Hvar-Korčula-Mljet-Dubrovnik ili od Dubrovnika do Splita.Predviđeni polazak je iz Splita, a po dogovoru može i okolica.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Split ili Omiš (po dogovoru i okolica Splita)

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Odrasla osoba: 250€ (polupansion)

Djeca: 125€

Najam broda: 9900€ uz popust od 10%

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti