m/b Sveti Nikola Mljet

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 98 505 654 ili +385 98 580 835

info@taxi-mljet.com

POLUDNEVNI IZLETI
IZLET ODISEJEVA ŠPILJA
Ne propustite priliku upoznati otok Mljet, njegove znamenitosti, povijest i legende. Izlet na Odisejevu špilju je spoj upravo toga. Nudimo mogućnost odabira vremena polaska i duljine trajanja izleta. Izlet uključuje vožnju brodom iz Pomene ili Polača do Odisejeve špilje cca 2 sata, posjet špilji i kupanje. Svježa voda uvijek dostupna.

PANORAMA
Panorama oko otoka čini idealan početak mljetske avanture. Na ovom izletu doživjet ćete iznimnu bioraznolikost otoka Mljeta i susjednih otočića te zaroniti u kristalno čisto more najljepših uvala dostupnih samo brodom. Svježa voda uvijek dostupna.
ZALAZAK SUNCA (SUNSET)
Izlet Sunset je upoznavanje mljetske obale s pogledom iz broda i polaskom u kasno poslijepodne. Provedite prekrasnu ljetnu večer na moru uz aperitiv s pogledom na romantični zalazak sunca. Zaplovite s nama u dvosatnu avanturu u najljepši i najromantičniji dio dana, a s izleta se vratite prepuni dojmova, uspomena i predivnih fotografija.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Pomena ili Polače

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Vinska tura Pomena-Kozarica 370kn/osoba
Sunset tour 130kn/osoba
Pomena-Odisejeva špilja 240kn /osoba
Pomena-Polače Panorama 240kn/osoba

Za privatne ture cijena na upit

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti