Mediterranea excursion

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 97 713 7137

mediterraneaexcursion@gmail.com

O nama
Nudimo panoramske ture istarskog primorja s iskusnim skiperom koji će vam pokazati sve skrivene dragulje južne Istre. Na brodu vas očekuje piće dobrodošlice i grickalice, a dodatnu hranu i piće možete ponijeti sa sobom. Na brodu se nalazi tuš i kuhinja. Ronilačke naočale također su dostupne na zahtjev. Osim naših cjelodnevnih izleta, možete odabrati poludnevni izlet ili plivanje po satu na moru, na bilo kojem mjestu po vašem izboru. Nudimo i mala vjenčanja i team building događanja. Ručak ili večera se mogu dogovoriti na bilo kojem mjestu tijekom obilaska. Ribolovni izleti dostupni izvan sezone.
Izleti
1. Rt Kamenjak
Ovaj cjelodnevni izlet započinje panoramskim obilaskom Pule, tvrđave Muzil, svjetionika Porer, a zatim vas vodi do prekrasnog rta Kamenjak, parka prirodnog rezervata. Tamo posjećujemo špilju Kamenjak, te odvajamo malo vremena za uživanje i kupanje u kristalno čistom moru. Nakon kupanja obilazimo otok Ceja i otok Levan. Povratak u Pulu u 18 sati.

2. Brijunski arhipelag
Ovaj cjelodnevni izlet počinje u 10 sati i vodi vas u panoramski obilazak brijunskog arhipelaga, nakon čega slijedi kupanje u prekrasnoj Barbarigi. Nakon toga, vodimo vas u panoramski obilazak Fažane, slikovitog ribarskog mjesta, a potom još kupanja i sunčanja na otoku Kozadi. Povratak u Pulu u 18 sati.

3. Zalazak sunca i dupini
Pridružite nam se na nevjerojatnoj 2-satnoj plovidbi po zalasku sunca. Odvest ćemo vas da vidite dupine u njihovom prirodnom staništu gdje se možete opustiti i uživati ​​u čaroliji zalaska sunca na moru.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Pula

Vrijeme polaska

Ovisno o turi

Cijena

Cjelodnevni izlet 650€
Poludnevni izlet 350€
Zalazak sunca i dupini 40€
Privatni dupini 260€
Organizirajte svoje putovanje 100€/h

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti