Merry Fisher 695

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 91 733 2220

info@pixma-centar.com

O plovilu
Hrvatska je postala jedna od najpopularnijih destinacija za ugodnu plovidbu i istraživanje naše obale. Provedite nezaboravne dane daleko od gužve i uživajte u ljepotama Jadranskog mora. Ukrcajte na plovilo svoju obitelj i prijatelje te istražite našu obalu na najbolji mogući način s ovim plovilom. Postoji toliko mnogo mogućnosti koje možete istražiti, te nas slobodno kontaktirajte za prijedloge. U ponudi imamo i dnevne izlete. Možemo za Vas organizirati i ribolovni izlet. Luka plovila nalazi se u Marini, malom turističkom mjestu pored Trogira, pružajući vam mogućnost plovidbe na jug ili sjever istražujući naše prekrasne otoke, Čiovo, Drvenik, Šoltu, Hvar, Brač, Vis, Kornatski arhipelag. Od ove točke Dalmacije možete slobodno otkriti sve ljepote obližnjih otoka. Uživajte u skrivenim uvalama do kojih se može doći samo plovilom i okupajte se u kristalno čistom Jadranu. Mjesto ukrcaja na plovilo može biti Trogir ili Marina. Split, Kaštela, Primošten, Brač, Šolta dostupni su uz nadoplatu. Samo nam javite na vrijeme, a mi ćemo Vam dovesti plovilo do odredišta. Ovisno o vašoj vještini upravljanja plovilom i posjedovanju valjane licence, možete se odlučiti za plovidbu plovilom samostalno ili dopustiti jednom od naših skipera da vas odvedu na odmor iz snova. Ovo je plovilo koji ima sve što je potrebno za savršen odmor sa svojom obitelji ili prijateljima. Može smjestiti do 6 osoba + skiper tijekom dana.
Dodatne informacije
Unutar jedne kabine nalazi se toalet, krevet za udobno smjestiti 2 (dvije) osobe, salon. Izvana se nalazi tuš slatke vode, bimini top tenda za zaštitu od sunca i vanjski salon. Plovilo ima ugrađen GPS, kao i svu zakonski propisanu navigacijsku i sigurnosnu opremu. Plovilo ima snažan motor od 150 KS, tako da ćete brzo stići na bilo koje odredište. Vjerujemo da ćete imati ugodan ljetni odmor s mnogo lijepih uspomena. Imajte na umu da se valjana dozvola mora predočiti prilikom prijave. Ako nemate valjanu plovidbenu dozvolu, možete iznajmiti plovilo s našim skiperom. Ako nemate vlastiti smještaj, naši apartmani nalaze se samo 200m od luke marine u Marini. Ukoliko želite potpuno iskoristiti Vaš odmor, uz smještaj rezervirajte i plovilo, rado ćemo Vam pripremiti najbolji cjenovni paket. Također Vam možemo ponuditi sigurno parkirno mjesto za vaš automobil za vrijeme najma plovila.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Po dogovoru

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

320€ / dan

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti