Nacionalni park Krka

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 99 457 8090

nauticcentersrima@gmail.com

Opis rute
Vožnja šibenskim arhipelagom sa Srime, Vodica ili Tribunja prema Kanalu sv. Ante i Šibenskom zaljevu. Tom prilikom vidjet ćete vizure Grada Šibenika i dva spomenika zaštićena UNESCOm, Katedralu sv. Jakova i Tvrđavu sv. Nikole, morskog čuvara grada.Nastavljamo plovidbu ušćem rijeke Krke, preko Prokljanskog jezera i kanjonom do Skradinskog buka, jedne od najvećih prirodnih ljepota Hrvatske. Pristajanje je u Nacionalnom Parku uz slobodno vrijeme za obilazak.Skradinski buk najposjećeniji je dio Nacionalnog parka Krka te najveći i vodom najbogatiji slap rijeke Krke. Na Skradinskom buku možete se i okupati, opustiti se uz zvukove slapa i uživati u atrakcijama i zelenoj ljepoti jednog od najljepših nacionalnih parkova Hrvatske.
U Skradinskom buku nalazi se šetnica u trajanju od 2-3 sata, a većina staze sačinjavaju drvene daske te je na uzvisini od oko 50 metara.
Opis rute
Roški slap je uistinu lijepo mjesto u nastavku rijeke Krke. U Roškom slapu postoji šetnica, nekoliko vidikovaca i 60 metara duboka špilja.Visovac, poznat i kao Gospin otočić, predstavlja savršen sklad prirode i ljudskog stvaralaštva. Nalazi se u istoimenom jezeru na području nacionalnog parka Krka, između Skradinskog buka i Roškog slapa. Prekrasna priroda otočića i Visovačkog jezera, čini Visovac mjestom mira i molitve.
Upravo ga ta jedinstvenost, povijest i ljepota čine jednim od najvažnijih prirodnih i kulturnih vrijednosti Hrvatske.Ovaj jedinstveni izlet sadrži nekoliko pristaništa, a svaki od njih su najpoznatije ‘razglednice’ Hrvatske.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Srima

Vrijeme polaska

8:00 - 18:00

Cijena

Odrasla osoba: 80€

Djeca (7-12): 60€

Djeca (0-6): Besplatno

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti