Plava Laguna

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 98 87 57 46

branko@kornat-excursions.hr

Opis rute
Naš izlet se razlikuje od drugih, jer se od ulaska u Nacionalni park Kornati, nakon 2 sata vožnje, cijelo vrijeme krećemo u području Nacionalnog Parka. Po ulasku u Nacionalni park Kornati sa broda Plava Laguna razgledavamo visoke stijene mnogih otočića sa raznim figurama u obliku pudlice, lika čovjeka, glave kornjače i patkice te na kraju stižemo do otoka Mana gdje imamo pauzu oko 2 sata za kupanje na dvije prekrasne plaže. Na istom otoku Mana se nalazi i staro naselje filmskog grada, gdje možete napraviti savršene fotografije, te vidjeti prelijepu panoramu kornatskog otočja.
Opis rute
Nakon kupanja vraćamo se drugom rutom do kapetanove kuće, duž otoka Kornat, gdje ćete iz broda vidjeti crkvicu iz 13 st. te kulu Toreta iz 10. st.Kapetanova kuća se nalazi na otoku Kornat u malenom naselju od samo 7 ribarskih kućica. Tu je potpuni mir jer niti jedan izletnički brod ne pristaje na tom mjestu. U domaćem ambijentu kuće našega kapetana Igora, organiziramo ručak u hladovini stoljetnih maslina. Od istih maslina imate hladovinu i ulje za začiniti ručak i salatu. Za ručak poslužujemo ribu i meso sa žara ,miješanu salatu i voće za desert. Vino koje možete piti tokom cijelog dana na izletu je napravljeno u podrumu našega kapetana i vrlo dobre je kvalitete. Sok i mineralna voda su također cijeli dan na raspolaganju.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Zadar (Sutomiška 3)

Vrijeme polaska

8:00 - 18:00

Cijena

Odrasla osoba: 50€

Djeca (5-12): 25€

Djeca (0-5): Besplatno

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti