Stella Maris

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 98 347 598

stella.maris.boats@gmail.com

O izletu
Ispred vašeg hotela/apartmana u Dubrovniku bit će prijevoz (kombi) koji će vas odvesti do mjesta ukrcaja na brod. Prvo ćemo posjetiti otok Grebeni, a zatim idemo na Elafitske otoke koji se sastoje od tri otoka: Koločepa, Lopuda i Šipana. Na Koločepu imamo tri špiljska stajališta: Zelena špilja, Modra špilja i Tri špilje. Nakon toga idemo na Lopud gdje se prvo zaustavljamo na pješčanoj plaži Šunj, a zatim do naseljenog mjesta na Lopudu gdje imate priliku za šetnju i ručak. Nakon toga idemo na treći otok: otok Šipan. Nakon toga, ako bude vremena, posjetit ćemo prelijepu uvalu Sikirica.
Opis rute
U turi od 4 sata obično posjetimo Koločep i plažu Šunj, na turi od 6 sati ima vremena i za ručak na Lopudu, a na turi od 8 sati posjetit ćete sva tri otoka. Međutim, ovo je privatna tura, pa o vama ovisi koliko ćete mjesta posjetiti.U cijenu su uključeni GoPro fotoaparat, ručnici, pića (coca cola, voda, vino i pivo) te oprema za ronjenje (maska i disalica). Također, uključen je transfer kombijem od hotela ili apartmana u Dubrovniku do mjesta ukrcaja na brod te kasnije povratak s broda u hotel/apartman.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Dubrovnik

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Tura 4h: 253.30€

Tura 6h: 300€

Tura 8h: 346.70€

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti