Sveti Damjan

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+ 385 98 982 1737

info.spigula@gmail.com

Najam
Brod Sveti Damjan ima kapacitet za 100 putnika, a u vlasništvu tvrtke mladih splitskih entuzijasta, Špigula doo, koji su odlučili pokrenuti projekt transformacije starog vojnog plovila u modernu turističku jedrilicu kako bi unaprijedili hrvatsku turističku ponudu. Svojom vrhunskom tehničkom adaptacijom, Sveti Damjan postao je privlačniji od postojećih turističkih jedrilica te se nametnuo kao idealan proizvod za zadovoljavanje i najzahtjevnijih turističkih potreba. Posebno je zanimljiv zbog svog modernog eksterijera izrađenog od vrhunskih materijala. Pruža nezaboravno iskustvo jedrenja i zabave. Prostrana paluba, zbog širine broda, vrlo se lako može pretvoriti u veliki plesni podij. Posjetitelji se mogu okrijepiti i u moru kroz veliku prednju hidrauličku rampu.

70 stopa, višenamjenska jahta za razonodu, izgrađena od strane vojske, a obnovljena od strane novih vlasnika.
S maksimalnim kapacitetom od 105 osoba, Cocktail barom, ogromnom audio&DJ opremom i plesnim podijem u centru sa stolovima i udobnim sjedalima na svim palubama, ovaj brod je savršen izbor za team buildings, zabave i posebna događanja, festivale, vjenčanja i rođendane, grupne biciklističke utrke po otocima, jednodnevne plivačke izlete na Brač, Hvar, Šoltu ili oko Splita.
Jednodnevni izlet
Zaplovite s nama do prekrasne plaže Krknjaši, u narodu poznate kao “Plava laguna” na otoku Drveniku. To je mjesto svjetske baštine prema Unescovom popisu svjetske baštine.

Naš obilazak Plave lagune iz Splita počinje pogledom na Split koji se teško može zaboraviti. Dok traje sjećanje, trenutno se približavamo Plavoj laguni. Poput tropskog raja, ova očaravajuća laguna ima čisto tirkizno more, vječno sunce i pješčano dno.

Plava laguna Hrvatska je raj za ronioce sa svojim teško uočljivim podmorjem i pješčanim dnom. Uvala je idealna za istinsko opuštanje, okružena s tri otoka s pogledom sa svih strana. Budući da je Plava Laguna idealno mjesto za istraživanje šarolikog podmorja, iskoristite svoje vrijeme za kupanje i ronjenje.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Split

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Najam od 2000€
Jednodnevni izlet 55€

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti