Yacht Admiral

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 97 220 254

kbenic@gmail.com

O izletu
Jahta za 10 osoba idealna je za obitelj ili društvo. Ako ste oduvijek željeli sami birati gdje i kada želite otploviti, ova jahta je pravi izbor za vas!

Odaberite želite li ići na Kornate, Sakarun ili istražiti neotkrivene, lijepe uvale i naša vesela posada će vas sa zadovoljstvom tamo odvesti. Ako želite neke kraće, romantičnije rute, onda je za vas idealan odabir jednosatni izlet na zalazak sunca gdje ćete oploviti i zadarske orgulje i rivu.

Na ovoj predivnoj jahti nije ništa strogo određeno – sami birate kada želite stati, jesti, kupati se i u kojem smjeru želite ploviti.
Opis rute
Ova jahta može biti i savršen odabir za slavlje rođendana, zaruka, djevojačkih ili momačkih večeri te brojnih drugih zabava.

U cijenu je uključeno gorivo, skiper i hostesa koja će cijelo vrijeme voditi brigu da imate sve što vam je potrebno. Na jahti vas čeka i piće dobrodošlice, lagani zalogajčići, a naravno slobodni ste ponijeti i svoju hranu i piće.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Zadar

Vrijeme polaska

Po dogovoru

Cijena

Cjelodnevni izlet: 1500€

Zalazak sunca (1h): 200€

Izlet za grupu: 200€ - 1500€

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti