Izleti brodom

Izlet s Barracuda 545

Opis

Dolazimo pred vaš smještajni objekt kako bismo vas odveli na izlet koji ćete pamtiti zauvijek!

Ispred vašeg hotela/apartmana u Dubrovniku čekat će vas prijevoz koji će vas odvesti do mjesta ukrcaja na brod (Lapadska obala, Dubrovnik).

Prvo ćemo vidjeti otočić Grebeni, a zatim idemo na Elafitske otoke koji se sastoje od tri otoka: Koločepa, Lopuda i Šipana. Na Koločepu imamo tri stajanja za spilje: Zelena špilja, Modra špilja i Tri špilje.

Nakon toga idemo na Lopud gdje se prvo zaustavljamo na pješčanoj plaži Šunj, a zatim do naseljenog mjesta na Lopudu gdje imate priliku za šetnju i ručak. Zatim idemo na treći otok: otok Šipan. Ako nam ostane vremena, posjetit ćemo prelijepu uvalu Sikirica.

U turi od 4 sata posjetit ćemo Koločep (spilje) i plažu Šunj na Lopudu, na turi od 6 sati ima vremena i za ručak na Lopudu ili šetnju po otoku, a na turi od 8 sati posjetit ćete sva tri otoka.

Naravno, sve ovo je samo prijedlog rute, sve je fleksibilno i podložno vašim željama!

Lokacija i vrijeme polaska

Dubrovnik - Po dogovoru

Trajanje:

4, 6 ili 8 sati

Kapacitet:

6 osoba

Uključeno u cijenu:

Skiper, gorivo, piće (voda, cola, bijelo vino Pošip, pivo Ožujko), Gopro kamera, ručnici, maske/disalice, transfer od hotela/apartmana do broda i do hotela/apartmana (Dubrovnik)

Cijena od:

530 € po turi

Dodatne informacije:

Ovo je privatna tura, pa o vama ovisi koliko ćemo mjesta posjetiti, budući da na svakom od tih mjesta ostajemo onoliko koliko vi želite, pa ako se manje zadržavate na pojedinom mjestu, više mjesta posjetimo (nekada se dogodi i da u turi od 4h posjetimo sva tri otoka, ako gosti kratko ostaju na pojedinim postajama).

Provjerite dostupnost i cijene

Izlet s Barracuda 545