O nama

Dobrodošli u Carpe Mare, turističku agenciju za izlete brodom i najam plovila! Kao strastveni ljubitelji mora i nautike, posvećeni smo pružanju nezaboravnih iskustava na vodi.

Naša misija je jednostavna – za naše klijente pronalazimo točno ono što požele. Bez obzira jeste li zaljubljenik u avanturističko jedrenje, romantične zalaske sunca ili opuštajuće krstarenje, Carpe Mare je tu da ostvari vaše snove.

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako biste se osjećali potpuno sigurno i uživali u svakom trenutku na brodu. S našim temeljitim poznavanjem lokalnih destinacija, skrivenih uvala i najboljih mjesta za ronjenje ili jedrenje, osiguravamo da će vaše iskustvo biti jedinstveno.

Pružamo personalizirane usluge koje uključuju preporuke o rutama, aktivnostima te organizaciju posebnih događaja poput romantičnih vjenčanja ili timskih izleta. Bez obzira na vaše želje, bilo da tražite luksuznu jahtu, elegantnu jedrilicu ili udoban brod za obiteljski izlet, Carpe Mare ima idealno plovilo koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Dozvolite nam da vas odvedemo na nezaboravnu plovidbu, istraživanje skrivenih dragulja Jadranskog mora i stvaranje trenutaka koji će trajati zauvijek. Carpe Mare – iskoristi more!

Zašto odabrati Carpe Mare