Izleti brodom

Nacionalni Park Kornati – Sveti Ante

Opis

Istražite Nacionalni park Kornati i Telaščicu te skupinu od oko 300 otoka!

Istražite Nacionalni park Kornati i Telaščicu te skupinu od oko 300 otoka koji se prostiru uz većinu nas koji prolazimo u blizini. Kapetan, vodič i posada s veseljem vas očekuju.

Ukrcajte se u Zadru u 8:15 ili u Sukošanu u 9:15. Prilikom dolaska na brod, svaki putnik će dobiti dobrodošlicu u obliku pića, smokvi, a kasnije sendvič za doručak – sa šunkom i sirom. Tijekom putovanja vidjet ćete prekrasan most koji povezuje otoke Ugljan i Pašman. Dalje ćemo proći pokraj uzgajališta ribe i tune, a u Srednjem kanalu vidjet ćete mnogo prekrasnih otoka. Proći ćemo kroz Veliku i Malu Proversu gdje ćete s lijeve strane vidjeti antičke ostatke. Zatim ćemo ući u park prirode Telašćica i krenuti prema otvorenom moru. Proći ćemo pored otočića Vela Sestrica na kojem se nalazi veliki svjetionik. Tamo ćete vidjeti visoke litice prije nego što uđemo u Nacionalni park Kornati.

Od 11:45 do 14:30 imat ćemo pauzu i priliku za kupanje na najljepšoj plaži Nacionalnog parka Kornati, na otoku Levrnaku, na plaži Lojena. Nakon toga slijedi obilan ručak s ribom i mesom sa žara, uz hrvatsko vino, sokove i vodu. U 14:25 je povratak na brod jer krećemo u 14:30 i nastavljamo prema drugoj stanici. Tijekom vožnje bit će vam ponuđena sočna lubenica.

Dolazimo u Kukljicu gdje ćemo se zaustaviti otprilike 45 minuta. Imat ćete priliku istražiti otok Ugljan i ribarsko mjesto te isprobati najbolji sladoled u regiji u slastičarnici Hajduk. U Sukošan stižemo u 17:45, a u Zadar u 18:30.

Lokacija i vrijeme polaska

Zadar (ili Sukošan) - 8:15 i 9:15

Trajanje:

8 sati

Uključeno u cijenu:

Piće dobrodošlice, doručak, ručak, crno i bijelo vino

Cijena od:

60,00 € po osobi

Provjerite dostupnost i cijene

Nacionalni Park Kornati – Sveti Ante