Izleti brodom

North Breeze Šolta

Opis

Na uzbudljiv način otkrijte kod nas sva turistička mjesta, skrivene plaže i uvale, kao i restorane i klubove na našim otocima. Naši gliseri su atraktivni, pouzdani i posjeduju svu potrebnu opremu i licence.

Naše ture:

1.MODRA ŠPILJA

Modra špilja – Poznati prirodni fenomen na otoku Biševu, manje od pet nautičkih milja od Komiže na otoku Visu. Ljepota srebrno plave špilje neprestano privlači brojne turiste. Oko podneva, kada je more mirno, sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u unutrašnjost špilje koja se reflektira od bijelog dna i osvjetljava plavetnilo špilje i predmete u vodi srebrnkaste boje.

Cijena 680, Trajanje izleta 10 sati.

2. PLAVA LAGUNA DRVENIK

Plaža Krknjaši – Plava Laguna je smještena je na odličnom mjestu, ima čisto more prelijepih boja sa pogodnom dubinom za usidrenje i kupanje sa broda. More je toplo, izrazito čisto i jako mirno. Plaža je sačinjena od većih oblutaka, prostrana je i raznolika.

Cijena 350, Trajanje izleta 4.5 sati.

3. OTOK ŠOLTA

Otok Šolta dio je srednjodalmatinskog arhipelaga smješten u blizini mnogih poznatih hit destinacija. Iako manje poznat od svojih susjeda, taj skriveni raj ima svoje dragulje. Stara ribarska i turistička naselja poput Maslinice, Nečujma, Stomorske, Rogača i mnogih drugih uvala čekaju na vas da upoznate njihove čari. Odmor na Šolti znači odmor u pravom smislu te riječi, daleko od gužve, ubrzanog života, gdje je more još uvijek kristalno čisto, gdje brojne plaže nisu pretrpane, gdje su cijene još uvijek realne i pristupačne. Najbolji način da u potpunosti doživite ljepotu brojnih uvala otoka Šolte je ići na izlet brodom. Uživajte u pogledu, prirodi, plivanju, ljepoti i miru tirkizne oaze stvorene za opuštanje. samoća okružena prirodom, gdje možete uživati u ribljim i drugim specijalitetima te kušati vrhunska dalmatinska vina i svjetski poznato maslinovo ulje sa otoka Šolte.

Cijena 450, Trajanje izleta 8 sati.

4. HVAR – PAKLENI ISLANS

Posjetite Hvar, jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu. Na otoku se nalaze prelijepi mali gradovi osnovani prije otprilike 2000 godina. Pakleni otoci poznati su po velikim uvalama okruženim borovima, mirisu lavande i ružmarina, te raznovrsnim egzotičnim biljnim vrstama. Jedan od najpoznatijih otoka je svakako Palmižana. Istražite i uvjerite se zašto se svi uvijek vraćaju na Hvar.

Cijena 600, Trajanje izleta 9 sati.

5. HVAR SOUTH SIDE

Posjetite Hvar, jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu. Na otoku se nalaze prelijepi mali gradovi osnovani prije otprilike 2000 godina. Paklinski otoci poznati su po velikim uvalama okruženim borovima, mirisu lavande i ružmarina, te raznovrsnim egzotičnim biljnim vrstama. Jedan od najpoznatijih otoka je svakako Palmižana. Istražite i uvjerite se zašto se svi uvijek vraćaju na Hvar.

Cijena 650, Trajanje izleta 10 sati.

6. BOL – OTOK BRAČ

Bol – To je posebno mjesto na otoku Braču, prepoznatljivo po dugoj turističkoj tradiciji i jednoj od najljepših plaža na Jadranu koju ne smijete zaobići – Zlatni rat. Bol se nalazi na južnoj strani otoka Brača. Atmosfera ovdje je zaista ugodna i sigurno ćete se osjećati dobro.

Cijena 600, Trajanje izleta 9 sati.

Lokacija i vrijeme polaska

Split - Po dogovoru

Trajanje:

4,5 - 10 sati

Kapacitet:

7 osoba

Cijena od:

350 € po turi

Dodatne informacije:

Shark 23 je 7 m dugačak i gotovo 3 m širok gumenjak s čvrstim plastičnim dnom koji je stabilan u moru i prava je radost za vožnju. Može primiti 7 osoba koje su udobno raspoređene u dva dijela; pramčana sunčana paluba i krmeni dio sa sjedalima i stolom koji se mogu natkriti.

Svi dijelovi za hodanje, kao i platforma na krmi i pramcu, prekriveni su tikovinom. Opremljena je raznovrsnom navigacijskom opremom i pogonskim strojem Honda 150 konjskih snaga.

Za sve detalje vezano za izlete kontaktirajte nas na e-mail info@north-breeze-solta.com ili broj +385 95 880 3758

Provjerite dostupnost i cijene

North Breeze Šolta