Izleti brodom

Otok Šolta i Drvenik Veliki

Opis

Pripremite se za nezaboravan dan ispunjen istraživanjem, kupanjem i ronjenjem na Mediteran 19

Započinjemo naš izlet s posjetom uvali Necujam na otoku Šolti. Jedna od glavnih atrakcija u ovoj uvali je obilazak potonulog broda – Shipwreck of Kontesa. Imat ćete priliku vidjeti ovo fascinantno mjesto i otkriti njegovu priču. Nakon toga, slijedi kratka vožnja do prekrasne plaže Kašjun ili Rogac, gdje ćemo se zadržati na kupanju. Vrijeme zadržavanja ovisit će o volji putnika i njihovoj želji za istraživanjem i uživanjem na plaži.

Nakon osvježenja na plaži, nastavljamo prema Maslinici, smještenoj na drugom kraju otoka Šolte. Ovdje imate mogućnost uživanja u ručku ili šalici kave u jednom od lokalnih restorana uz prekrasan pogled na more. Također, imat ćete priliku obići slikovitu uvalu i diviti se ljepoti ovog mjesta.

Sljedeća postaja na našem izletu je otok Drvenik Veliki. Posjetit ćemo uvalu Solinska, poznatu po svojoj ljepoti, kristalno čistoj vodi i prekrasnim plažama. Ovdje ćete imati priliku uživati u kupanju i ronjenju u popularnoj Blue Lagoon. Podvodni svijet ovog područja oduševit će vas svojom raznolikošću i ljepotom.

Nakon što iskusite sve čari ovih prekrasnih otoka, vraćamo se natrag u Trogir ili Seget. Važno je napomenuti da će na svakoj uvali ili plaži na kojoj se zadržavamo biti moguće besplatno korištenje raznih igračaka na napuhavanje, malih gumenjaka i maski za ronjenje.

Lokacija i vrijeme polaska

Trogir (Trogir ili Seget Vranjica) - 9:00

Trajanje:

5 ili 8 sati

Uključeno u cijenu:

Skiper, hladna voda na brodu

Nije uključeno u cijenu:

Gorivo (40 - 60€), najam podvodnog skutera Yamaha 40€

Cijena od:

290,00 € po turi

Dodatne informacije:

Ruta može biti fleksibilna

Provjerite dostupnost i cijene

Otok Šolta i Drvenik Veliki