Izleti brodomNajam plovila

220 Dauntless

Opis

Nepotopiva legenda Bostonskog kitolovca!

Upoznajte odvažni 220 Dauntless, brod sa središnjom konzolom koji kombinira izvrsnost u obalnom ribolovu s pouzdanjem u krstarenju na pučini. Više od broda za zaljeve, 220 pruža prostranu udobnost, glatku vožnju. Prednosti su mu veliki prostor za sunčanje, T-Top za sunčanje, tuš na palubi sa slatkom vodom, snažan Bluetooth radio, GPS/dubinomjer, brojna palubna svjetla.

Brod može primiti do 9 osoba. Duljina je 7 m, a brod je širok skoro 3 metra tako da ima dovoljno prostora za kretanje i ležanje u hladu ispod T-Topa. Ispod konzole nalazi se kabina i savršeno je mjesto za spremanje svih vaših stvari za putovanje.

Vožnja kroz Kornate i Park prirode Telašćica. Uskočite u kristalno čisto more uvale Lojena, bisera Kornatskog arhipelaga. Zaplivajte ili ronite u tirkiznom moru okruženi ribama. Opustite se na plaži Lojena, jedinoj pravoj prirodnoj pješčanoj plaži na Kornatima. Kušajte domaće morske specijalitete u nekom od brojnih restorana i konoba.

Provozite se kroz jedan od tri vojna pomorska tunela. Ronite oko olupine broda koja krije mnoge tajne, pogledajte svjetionik u Velom Ratu – najviši svjetionik na Jadranu i odmorite se na plaži Sakarun – jednoj od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Putovanje nastavite do manje poznate, ali još ljepše plaže Veli Žal. Istražite špilju Golubinku ili skočite s litice.

Lokacija i vrijeme polaska

Zadar (Marina Tankerkomerc) - 9:00

Trajanje:

9 sati

Nije uključeno u cijenu:

Skiper 100€

Cijena od:

250,00 € po danu

Dodatne informacije:

Plovilo je opremljeno vanbrodskim motorom Mercury 225 koji proizvodi 225 KS, tako da snage ima više nego dovoljno. Potrošnja goriva je 1,6l / po nautičkoj milji. Spremnik plina je 300 litara, a spremnik vode 55 litara.

Provjerite dostupnost i cijene

220 Dauntless