Izleti brodom

Šolta i Plava laguna

Opis

Uživajte u spektakularnom izletu brodom iz Splita koji vas vodi do obližnjih otoka. Zabavite se na privatnoj plaži i otkrijte jednu od najljepših Plavih Laguna u Hrvatskoj.

Nema boljeg načina za istraživanje ljepote Jadranske obale od plovidbe i istraživanja netaknute prirode i prekrasnih plaža na dalmatinskim otocima ili jednostavno opuštanja na suncu i u kristalno čistom moru.

Ako tražite nezaboravno iskustvo udaljeno od turističke gužve na kopnu Hrvatske, posjet otocima Nečujam, Šolti i spektakularnoj Plavoj Laguni na otoku Drveniku pravi je izbor za vas.

Ovi jednodnevni izleti brodom najprivlačniji su način za razgledavanje najljepših jadranskih otoka, čak i ako imate samo kratko vrijeme, stoga dopustite našim iskusnim skiperima da vam pokažu ljepotu dalmatinskih otoka.

Lokacija i vrijeme polaska

Split (ispred šetnice "Rive") - 10:00

Trajanje:

7,5 sati

Kapacitet:

120 osoba

Uključeno u cijenu:

Ručak, piće, putno osiguranje i svi porezi, gorivo, manipulativni troškovi, oprema za ronjenje, vodič/skiper, povratna vožnja

Cijena od:

55 € po osobi
  • Duljina: 20 metara
  • Širina: 5 metara
  • Motor: 260 KS dizel
  • Kapacitet: 120 osoba
  • Oprema: spremnik za vodu, WC, hladnjak, sunčana paluba, ronilačka oprema, GPS, VHF radio, potpuna sigurnosna oprema, 2 kupaonice

Dodatne informacije:

10:00 Polazak iz grada Splita

11:45 Dolazak u Plavu lagunu 1 sat plivanja, ronjenja i skakanja s broda

13:00 Ručak na brodu, na putu prema Maslinici (Šolta).

13:30 Dolazak u Maslinicu (Šolta). Slobodno vrijeme: gosti mogu otići na plažu, u baru itd. Istražite slikovitu luku otoka Šolta, obiđite neke znamenitosti ili jednostavno ostanite na plaži i uživajte u prekrasnim plažama i kristalno čistom moru.

15:30 Polazak iz Maslinice prema zaljevu pored Nečujama (Šolta)

16:30 Dolazak u zaljev, gdje gosti mogu plivati i roniti iznad potonulog broda.

17:30 Polazak prema Splitu

18:30 Dolazak u Split

Provjerite dostupnost i cijene

Šolta i Plava laguna