Izleti brodom

Avanturistička tura

Opis

Avanturistička tura na otoku Braču pruža novo i zanimljivo iskustvo koje vrijedi doživjeti.

Avanturistička tura na otoku Braču pruža novo i zanimljivo iskustvo koje vrijedi doživjeti. Ova tura će definitivno oduševiti svakoga tko voli avanture.

Tura obuhvaća posjet mjesta kao što su Smokovlje, maleno naselje nedaleko od Bola, te istraživanje fascinantnih špilja poput Romantične špilje i Špilje zaljubljenih. Treba napomenuti da se ne snosimo odgovornost za iznenadne izbijanje ljubavi i emotivne trenutke koji se mogu dogoditi.

Dalje se istražuju špilje u zaljevu Špilice, uz dodatnu opremu kojom se ulazi u špilje. Preduvjet je da posjetitelji znaju i vole plivati.

Posebna atrakcija je špilja Morskih lavova u kojoj posjetitelji mogu doživjeti adrenalin skakanje ako to žele.

Tura također uključuje vrijeme za odmor i osvježenje u mirnom i čistom mjestu zvanom Sumartin, koje je prava oaza mira i opuštanja uz kristalno čisto more.

Posjet zaljevu Rasotica, skrivenom od gužvi i s prekrasnom prirodom te bistrim morem, pruža priliku za plivanje, fotografiranje i stvaranje posebnih uspomena.

Obrok i odmor su također uključeni u turi. Posjetitelji mogu kušati lokalne specijalitete i doživjeti čaroliju Dalmacije u prekrasnom malom mjestu zvanom Pučišća ili u zaljevu Luke.

Otok Brač odiše ljepotom na svakom koraku, stoga nema greške u posjetu bilo kojem mjestu na otoku.

Naravno, ne smijemo zaboraviti posjetiti i zaljev Tatinje, gdje se nalazi vojni tunel poznat kao Titov tunel. Iza svakog ratnog naslijeđa krije se priča, a otoci Brač i Vis obiluju ratnim tunelima. Posjetitelji imaju priliku plivati, roniti i istraživati te slušati priče i informacije koje će zauvijek pamtiti od svog vodiča.

Povratak u Bol je planiran za popodne.

Lokacija i vrijeme polaska

Bol - 8:30

Trajanje:

9,5 sati

Uključeno u cijenu:

Prijevoz udobnim gliserom, kapetan koji govori engleski jezik, voda na brodu, oprema za ronjenje s disalicom, vodootporne/otporne jakne na vjetar, osiguranje, sve takse i PDV

Nije uključeno u cijenu:

Ručak, ulaznice, svi privatni troškovi.

Cijena od:

80 € po osobi

Dodatne informacije:

08:30 – BOL – SMOKOVLJE – ROMANTIČNA ŠPILJA – ZALJEV SPILICE, ŠPILJA ZALJUBLJENIH – ŠPILJA MORSKIH LAVOVA – SUMARTIN – ZALJEV RASOTICA – TITOVA VOJNA ŠPILJA – PUČIŠĆA – BOL 18:00 – Planirani povratak u luku Bol.

Provjerite dostupnost i cijene

Avanturistička tura