SPLIT

Grad bogate povijesti i prekrasnih plaža, koji nudi nezaboravne izlete brodom do obližnjih otočića i skrivenih uvala.

Split je nevjerojatan grad smješten na središnjoj dalmatinskoj obali, koji nudi bezbroj mogućnosti za avanturiste i one koji žele opuštanje na prekrasnim plažama. Grad ima nevjerojatnu kulturnu baštinu, a Dioklecijanova palača u središtu grada predstavlja jedan od najimpresivnijih rimskih spomenika u Europi.

Međutim, to nije sve što Split nudi. Za one koji traže nešto više od kulturnih znamenitosti, grad nudi mogućnosti za plovidbu i izlete brodom do obližnjih otočića i skrivenih uvala, koje su nepristupačne kopnenim putem. Možete se opustiti na palubi i uživati u kristalno čistom moru, dok vam vjetar mrsi kosu i donosi miris soli u zraku.

Želite li više avanture, možete iznajmiti plovilo i sami se uputiti u istraživanje okolnih otoka i mjesta. U Splitu se također nalaze mnoge prekrasne plaže, uključujući popularne Bačvice i Žnjan, koje su savršene za sunčanje, kupanje i opuštanje.

Nakon što ste proveli dan na otvorenom, možete se vratiti u grad i uživati u dinamičnom noćnom životu s brojnim restoranima, barovima i klubovima koji nude ukusnu hranu i pića. Grad je također poznat po sportskim događajima, uključujući turnire u tenisu, košarci i rukometu.

Split je destinacija koja nudi kombinaciju kulturnih znamenitosti, prekrasnih plaža i avantura na moru. Bilo da ste ljubitelj povijesti, aktivnosti na otvorenom ili jednostavno želite uživati u prekrasnom okruženju, Split je savršena destinacija za vas.

Iz naše ponude