Izleti brodom

Afitat tura

Opis

Tura prilagođena prekrasnim lokacijama na otoku Hvaru i oko njega.

Ako ste mislili da je jedino vrijedno razgledavanje Plave špilje, prevarili ste se. Predstavljamo vam našu Afitat turu, prilagođenu prekrasnim lokacijama na otoku Hvaru i oko njega.

Na putu iz Bola imate priliku vidjeti vojni tunel, naslijeđe Drugog svjetskog rata, kao i svjedočiti dugoj tradiciji uzgoja tune zaustavljajući se na farmi tune samo nekoliko minuta od vojnog tunela. Afitat tura je osmišljena kako bi maksimalno iskoristila dan, a ne da ga gubite.

Sljedeći korak je put prema gradu Hvaru, koji je dovoljno blizu da osjetite čaroliju vožnje našim udobnim brzim čamcima, ali ne predugo i iscrpljujuće.

Iskoristite vrijeme u gradu Hvaru za kavu ili doručak na jednoj od najljepših riva, ili iskoristite to vrijeme za istraživanje znamenitosti oko glavnog trga i svakako ne zaboravite na poznatu obrambenu utvrdu Fortica na brdu Hvar, koja pruža zaista spektakularan pogled na Paklenske otoke i stari grad.

Nakon Hvara, probudite se uz čaroliju mora u zaljevu Duga, gdje imate vremena za plivanje i uživanje u aktivnostima na moru.

Sredinu dana rezerviramo za Starigrad, mjesto koje ne smijete propustiti posjetiti na otoku Hvaru. Tijekom posjeta Starigradu imate priliku doživjeti pravu mediteransku atmosferu kamenih kuća u ulicama starog dijela grada, neke od njih su starije od 200 godina. Boravak u starom dijelu Stari Grad omogućit će vam da doživite Mediteran onakav kakav je nekad bio u pravom smislu te riječi.

Glavna atrakcija Starigrada bit će dvorac Petra Hektorovića, naš poznati renesansni pjesnik.

Uz miris mora i povjetarac poslijepodneva, napravite pauzu s aperitivom na brodu i neko vrijeme provedite u plivanju.

Povratak u Bol u popodnevnim satima.

Lokacija i vrijeme polaska

Bol - 8:30

Trajanje:

10 sati

Uključeno u cijenu:

Prijevoz udobnim brzim čamcem, kapetan koji govori engleski, voda na brodu, oprema za ronjenje s disalicom, vodootporne/otporne na vjetar jakne, osiguranje, sve takse i PDV.

Nije uključeno u cijenu:

Ručak, ulaznice, svi privatni troškovi.

Cijena od:

80 € po osobi

Dodatne informacije:

08:30 – BOL – VOJNI TUNEL – FARMA TUNE – GRAD HVAR – ZALJEV DUGA – STARIGRAD – OTOK ZEČEVO – BOL 18:00 – Planirani povratak u luku Bol

Provjerite dostupnost i cijene

Afitat tura