Izleti brodom

Plava špilja

Opis

Posebna tura u Plavu špilju za koju nije potrebno puno riječi.

Za našu turu Plave špilje nije potrebno puno riječi, svi znamo da je već dugo nositeljica titule VRUĆA TURA.

…No ipak ćemo se potruditi dati vam neke pojedinosti koje je dobro znati.

Ako rano ujutro ustajete i odlučite provesti dan s nama, to će svakako biti dobra odluka jer vas čeka uzbudljiva vožnja do Biševa, otoka na kojem se nalazi Plava špilja.

Da biste u potpunosti doživjeli biser Jadrana, trebate ući u špilju u satima kada je sunce u svojoj najjačoj snazi kako biste doživjeli plavetnilo o kojem svi pričaju.

Priča o najljepšim točkama Jadrana ne završava tu, već se nastavlja sa Stinivom, zanimljivim zaljevom koji je proglašen najljepšim u Europi. Provedite neko vrijeme u plivanju, istražite morsko dno i vidjet ćete zašto je lider u ljepoti.

Budući da se nalazite u Dalmaciji i vrijeme za kupanje je uvijek dobro iskoristiti, imate priliku posjetiti prekrasnu Zelenu špilju na otoku Ravniku. Kada je sunce visoko na nebu, svjetlost ulazi u špilju kroz veliki otvor na vrhu, stvarajući zadivljujući spektar srebrnih i zelenih boja.

Također možete iskoristiti vrijeme za ručak i odmor u čarobnom dalmatinskom mjestu Komiža – biseru otoka, a zatim se još jednom okupajte na odabranom mjestu prema preporuci skipera.

Prošetajte jednom od najljepših šetnica u gradu Hvaru i popijte kavu na obali. Kao i na svakoj našoj turi, nećete propustiti posjetiti neizbježni Vojni tunel, mjesto koje jednostavno morate doživjeti.

Budući da ova tura ovisi o vremenskim uvjetima, u slučaju neočekivanog zatvaranja Plave špilje i nemogućnosti posjeta zbog predviđenog vjetra ili naglog promjene vremena, obvezujemo se ponuditi alternativnu destinaciju umjesto Plave špilje na ovoj turi.

Lokacija i vrijeme polaska

Bol - 8:00

Trajanje:

10 sati

Uključeno u cijenu:

Prijevoz udobnim gliserom, kapetan koji govori engleski jezik, voda na brodu, oprema za ronjenje s disalicom, vodootporne/otporne jakne na vjetar, osiguranje, sve takse i PDV

Nije uključeno u cijenu:

Ručak, ulaznice, svi privatni troškovi.

Cijena od:

94 € po osobi

Dodatne informacije:

08:00 – BOL – PLAVA ŠPILJA – ZALJEV STINIVA – ZELENA ŠPILJA – GRAD KOMIŽA – GRAD HVAR – VOJNI TUNEL – BOL 18:00 – Planirani povratak u luku Bol

Provjerite dostupnost i cijene

Plava špilja