Krstarenje

Krstarenje guletom TURA 1

Opis

Pridružite nam se na ovom nezaboravnom jedrenju i istražite ljepotu jadranske obale i otoka!

U subotu, započinjemo našu pustolovinu jedrenja u Splitu u 17:00 sati. Dobrodošli na brod! Prvi dan plovidbe vodi nas prema slikovitim Bobovišćima na otoku Braču, malom ribarskom mjestu smještenom u mirnoj uvali.

Nedjelja je ispunjena raznim aktivnostima. Uživat ćemo u doručku u Bobovišćima prije nego zaplovimo prema otoku Visu. Usidrit ćemo se u prekrasnoj, izoliranoj uvali Stončica koja će nam pružiti idealno mjesto za plivanje, opuštanje i uživanje u vodenim i adrenalin sportovima. Nakon ručka u Stončici, krenut ćemo prema gradu Visu gdje ćemo imati večeru. Možete istraživati grad, razgledati znamenitosti i uživati u noćnom životu. Noćit ćemo u Visu.

Ponedjeljak je rezerviran za otkrivanje Vele Luke. Nakon doručka u Visu, uputit ćemo se prema Veloj Luci. Na putu ćemo se zaustaviti na otoku Proizdu, koji se smatra jednom od najljepših plaža Jadrana, za plivanje, opuštanje, rekreaciju i vodene sportove. Nakon ručka, nastavit ćemo prema Veloj Luci gdje ćemo večerati i provesti noć.

Utorak nam donosi posjet gradu Korčuli. Nakon doručka u Veloj Luci, zaplovit ćemo prema prekrasnom gradu Korčuli s njegovom utvrđenom starom jezgrom na otoku. Zaustavit ćemo se na pješčanoj plaži Lumbarda radi plivanja i opuštanja. Nakon ručka, nastavit ćemo prema Korčuli gdje ćemo imati večeru i istražiti bogati noćni život grada. Noćit ćemo u Korčuli.

Srijeda je rezervirana za uživanje na otvorenom moru. Nakon doručka u Korčuli, zaplovit ćemo prema otoku Scedro gdje ćemo se usidriti u prekrasnoj uvali Stipanska na Paklenim otocima, gdje ćemo provesti noć. U Hvaru nas očekuje zabava i večera.

Četvrtak donosi plovidbu prema Milni. Nakon doručka u Hvaru, zaplovit ćemo prema Milni. Na putu ćemo se zaustaviti na otoku Šolti za plivanje, rekreaciju, opuštanje i ručak. Nakon plivanja, nastavit ćemo prema Milni gdje ćemo noćiti.

Petak je posljednji dan našeg putovanja. Doručak i ručak ćemo imati u Milni. U kasnim popodnevnim satima, započinjemo povratak prema Splitu.

Subota je naš odlazni dan. Nakon doručka, u 9:00 sati iskrcavamo se u Splitu.

Lokacija i vrijeme polaska

Split - 17:00

Trajanje:

7 dana

Uključeno u cijenu:

Smeštaj na brodu, dozvole, osiguranje za sve goste (tokom boravka na brodu), posada, svu opremu na brodu (osim jet skija, skija, donuta), Wi-Fi, čamac s vanbrodskim motorom, posteljina i peškiri, gorivo za glavni motor, 4 sata navigacije dnevno, dobrodošlica večera, boravišne takse, benzin za čamac, benzin za 8 sati korištenja generatora za klima uređaj

Nije uključeno u cijenu:

Hrana, piće, transferi do ili sa jahte/hotela/aerodroma, izleti na kopnu, aktivnosti (ronjenje, ribolov velikih riba, rafting, vožnja jet-skija), vođene ture, ulaznice u nacionalne parkove, napojnice za posadu, više od 4 sata navigacije dnevno (svaki dodatni sat navigacije 70 eura), troškovi vezova u lukama i sidrištima, troškovi privatne marine, provjera ulaska i izlaska - izvan polazne luke. Dodatno korištenje gumenjaka.

Cijena od:

18900 € po tjednu

Dodatne informacije:

OBAVEZNI DODATNI TROŠKOVI:

SVEUKUPNO POLUPANSION 650 EUR po osobi za 1 tjedan.

Polupansion uključuje:

  • doručak i ručak
  • večeru dobrodošlice

Hrvatska visokokvalitetna vina, piva, žestoka pića, bezalkoholna pića, prirodna i mineralna voda, kava, čaj, sokovi. Strane marke alkoholnih pića (votka smirnoff, viski johnnie walker red label, rum bacardi…) (U ovom opciji hrane i pića nije dopušteno donositi hranu na brod.) (Dodatno naručena vina ili posebno naručena strana alkoholna pića poput votke, viskija, vina, džina, šampanjca itd. dodatni su trošak.)

*** Troškovi vezova u lukama i sidrištima plaćaju se na licu mjesta u svakoj luci (gotovinom).

OSTALI TROŠKOVI:

Dodatna večera – 50 eura po osobi. Maksimalno 2 dodatne večere tjedno.

Skijanje, donut, jet-ski – 100 EUR po satu.

Naknada za premještaj broda – 1200 eura. (Provjerite dolazak ili odlazak izvan polazne luke.)

Provjerite dostupnost i cijene

Krstarenje guletom TURA 1