220 Dauntless

Za provjeru dostupnosti izleta kontaktirajte nas na:

+385 91 9488 204

filipaleksic13@gmail.com

O BRODU
Upoznajte odvažni 220 Dauntless, brod sa središnjom konzolom koji kombinira izvrsnost u obalnom ribolovu s pouzdanjem u krstarenju na pučini. Više od broda za zaljeve, 220 pruža prostranu udobnost, glatku vožnju. Prednosti su mu veliki prostor za sunčanje, T-Top za sunčanje, tuš na palubi sa slatkom vodom, snažan Bluetooth radio, GPS/dubinomjer, brojna palubna svjetla.
Brod može primiti do 9 osoba. Duljina je 7 m, a ono što je još bolje je da je brod širok skoro 3 metra tako da ima dovoljno prostora za kretanje i ležanje u hladu ispod T-Topa. Ispod konzole nalazi se kabina i savršeno je mjesto za spremanje svih vaših stvari za putovanje.

Plovilo je opremljeno vanbrodskim motorom Mercury 225 koji proizvodi 225 KS, tako da snage ima više nego dovoljno. Potrošnja goriva je 1,6l / po nautičkoj milji. Spremnik plina je 300 litara, a spremnik vode 55 litara.

OPIS RUTE
Vožnja kroz Kornate i Park prirode Telašćica. Uskočite u kristalno čisto more uvale Lojena, bisera Kornatskog arhipelaga. Zaplivajte ili ronite u tirkiznom moru okruženi divljim ribama. Opustite se na plaži Lojena, jedinoj pravoj prirodnoj pješčanoj plaži na Kornatima. Kušajte domaće morske specijalitete u nekom od brojnih restorana i konoba.

Provozite se kroz jedan od tri vojna pomorska tunela. Ronite oko olupine broda koja krije mnoge tajne. Pogledajte svjetionik u Velom Ratu – najviši svjetionik na Jadranu. Odmorite se na plaži Sakarun – jednoj od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Putovanje nastavite do manje poznate, ali još ljepše plaže Veli Žal. Istražite špilju Golubinku ili skočite s litice.

Osnovne informacije

Mjesto polaska

Zadar (Marina Tankerkomerc)

Vrijeme polaska

09:00h - 18:00h

Cijena

300€/dan do 15.08.2022.
250€/dan od 15.08.2022.

Skiper 100€

*Gorivo nije uključeno u cijenu

Rezervirajte izlet ovdje

    U skladu s GDPR-om dajem suglasnost za prikupljanje svojih podataka u svrhu komunikacije s Carpe Mare. Za više informacija pročitajte Pravilnik privatnosti